Farvetest for kvinder

alt

Forår
Klare varme farver (med gyldne undertoner).

alt

Sommer
Støvede, kolde farver (med blå undertoner).

alt

Efterår
Varme, douche farver.

alt

Vinter
Kolde farver, store kontraster dvs. helt lyse pasteller sammen med meget stærke farver.

Hvorfor skal man lade sig farveteste?
Når du bruger de rigtige farver, opstår der harmoni mellem dig og de farver, du har i din makeup og din påklædning. Det betyder at folk kigger dig i øjnene og ser dig. Du får en bedre udstråling, din hud syner pænere, dine øjne bliver mere klare, og du fremstår som en harmonisk helhed.

Derudover bliver din garderobe større, fordi du oplever at dit tøj i langt højere grad kan mikses på kryds og tværs. Med en farvetest sparer du penge, fordi du undgår fejlkøb. En farvetest er ikke en begrænsning, men et tilbud om flere farvemuligheder.

Du kan bruge alle farver, det er kun et spørgsmål om nuancer. Er du til varme farver f.eks. koralrød og olivengrøn eller kolde farver f.eks. hindbærrød og flaskegrøn, støvede eller klare farver!

Hvordan foregår en farvetest?
En farvetest varer ca. 2 timer. Birgitte Schmidt ser på din øjen-, hud- og hårfarve og deler derefter farverne op i varme eller kolde, støvede eller klare, lyse eller mørke nuancer. En efterårspige kan f.eks. have blond eller meget mørkt hår, og hun kan have dybe brune øjne eller lyse olivengrønne øjne. Derfor vil den pige med de lyse farver kontra hende med de mørke farver heller ikke have de samme stjernefarver (stjernefarverne er dem man kan bruge i store mængder, der virkelig får en til at lyse op).

Når din årstid er blevet fastslået, får du lagt en hverdagsmakeup, der passer til dig. Det betyder, at du ikke behøver mere end én læbestift, én rouge og én øjenskygge.

Derefter foretages en gennemgang af 65 stykker stof, der hver for sig holdes op foran dit ansigt. Hver farve får en karakter som fortæller, om farven skal bruges i store eller små mængder, eller om det måske er en basisfarve der egner sig til din grundgarderobe.

Hvorfor vælge Color & You?
Der findes utallige firmaer der tilbyder farvetests. Color & You systemet er til dato det system med de fleste farver.

Birgitte Schmidt er med sin baggrund ekspert på området. Hun har hele sit liv forskønnet, fornyet og klædt mennesker på. I over 25 år, har hun testet tusinder og holdt hundredvis af foredrag.

Pris kr. 1.850,-

 

Det siger kvinderne

Jeg har fået utrolig mange komplimenter siden jeg blev farvetestet. Folk kan ikke lige sætte fingeren på hvad det er der er sket – de synes bare jeg ser godt ud.

Sidsel Clement

Det er den bedste gave jeg har givet mig selv. Det er blevet meget nemmere at købe tøj, og jeg sparer en masse penge, fordi jeg ikke laver fejlkøb og har lært at kombinere mit tøj på kryds og tværs.

Christina Berg

Jeg fik det i gave og troede jeg havde fuldstændig styr på det med farver, jeg gik altid i sort – jeg blev klogere og pænere …

Mette Hele