Stiltest for kvinder

alt Hvorfor skal man lade sig stilteste?
Dit klædeskab bugner, men du har ikke noget at tage på. Du hiver en bluse ud, men lægger den tilbage, fordi ingen af dine bukser passer til. En stiltest handler om harmoni og hjælper dig med at finde den tøjstil der passer bedst til dig, her tages ikke hensyn til moden. Du får styr på din garderobe, så dit tøj bedre kan mikses på kryds og tværs. Og du får indblik i, hvordan du fremhæver din figur og dine fortrin på den mest optimale måde.

Hvordan foregår en stiltest?

Du tager en kuffert med en masse forskelligt tøj i. Da det er en alt for kostbar affære at købe en hel ny garderobe, tages der udgangspunkt i den eksisterende. Dit tøj bliver gennemprøvet og tilpasset, så det passer til dig og din figur. Det bliver måske lagt op, får lavet runde hjørner, tilført et bælte eller hvad der nu skal til for at det passer til dig og din stiltype. Du får en vejledning med hjem, der beskriver hvad der er bedst til dig. Er du til blonder eller tern, brede bælter eller smalle bælter, hvilken taske er bedst, hvor lange skal dine bukser og nederdele være, for at du får de flotteste ben osv. Alt bliver gennemgået ned til mindste detalje, så er du rustet til, når du skal have nyt tøj. En stiltest tager ca. 3 timer alt afhængig af, hvor meget tøj du tager med. Birgitte Schmidt stiltester både mænd og kvinder.

De fire stiltyper OBS!
Klassisk: Rene, enkle linjer. Skjorter og jakker. Perler og brillanter. Glatte firkantede tasker.
Romantisk:
Blonder, blomster og sløjfer. Detaljer på tøjet. Høje hæle. Feminine detaljer.
Naturlig:
Mulepose. Bløde, behagelige materialer. Komfort frem for udseende. Hyttesko. Rustikke smykker. Flade, behagelige sko.
Dramatisk:
Iøjefaldende detaljer. Tænker aldrig praktisk. Asymmetriske mønstre. Store synlige smykker. Synlig i gadebilledet.

Pris kr. 1.850,-

 

Slanker sort?

"Før gik jeg altid i sort fordi ”det slanker”. Med en stiltest fandt jeg ud af hvilke redskaber jeg skulle bruge for at fremhæve mine fordele og nedtone de knap så heldige. Og fandt til min overraskelse ud af, at det ikke havde noget med sort at gøre".

Ditte Ramlow

"Det var så vidunderligt at finde ud af, at det var ”lovligt” at gå i småblomstret, selvom man er over 60 år. Jeg troede man skulle være ung, man skal bare være ”romantisk".

Jytte Pedersen

"Min garderobe er ikke blevet mindre, men nu er tøjet rigtigt til mig, og jeg bruger det hele – i modsætning til før …"

Annegrethe Ellermann