Stiltest for mænd

Stiltest for mænd
Det tager få sekunder for et andet menneske at danne sig et indtryk af dig, hvem du er, hvor du bor og hvad du laver. En stiltest giver dig redskaberne til at se ”rigtig” ud, at fremhæve dit udseende og din figur, og sende de rigtige signaler om, hvem du er.

Du får fastlagt din type. Er du typen der smøger ærmerne op og smider slipset, så snart du har muligheden for det, eller er du typen der tager en nystrøget skjorte på selv om du bare er derhjemme? Føler du dig mere som en Robert Redford type, mere end en Georg Clooney type, så er du sandsynligvis en naturlig type. Hvem vi er, kan vi ikke lave om på, og det skal vi heller ikke, men man skal få det bedste ud af det man har.

Der er tidspunkter hvor man måske skal have jakkesæt på, men med en stiltest bliver du vejledt i, om du ser bedst ud med et stribet slips, eller måske et med blomstret mønster. Skal jakken være i tweed eller pinstripe?

Der bliver kigget på din kropsfacon. Hvor lang skal jakken være, er du bedst i dobbelt- eller enkeltradet blazer, og skal du have opslag på bukserne. Vi kigger på mønstre og stofmaterialer.
Vi kigger ikke på moden – vi kigger på dig.

Pris
Kr. 1.600,-

Testen varer ca. 2-2,5 time, og er kombineret med en farvetest inkl. farvemappe.
Pris kr. 1.850,-

 

Spar tid og penge

"Jeg har altid hadet at gå med slips. Jeg fik bekræftet, at der er fordi jeg er ”naturlig”. Jeg fik værktøjer til, hvordan jeg ser ”pæn” ud – uden slips".

Christian Strandgaard

"En stiltest har sparet mig for både tid og penge. Det er blevet hurtigere at købe tøj, da jeg hurtigt kan skimme om butikken har noget i min stil, og så undgår jeg at købe noget, som jeg alligevel ikke bruger".

Niels Thygesen